Roodbaars met basilicum
bewaar
bewaar

Roodbaars met basilicum

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrooi de roodbaars met peper en zout en leg in een ingevette ovenschaal. Halveer de tomaten en leg rond de vis. Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 el olie.

Verhit de rest van de olie in een braadpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 min. beetgaar. Zet de vis in de oven en bak in 10 min. gaar. Serveer de vis met de aardappelen en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaars met basilicum

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig