Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat
Dit ovengerecht ziet er niet alleen waanzinnig uit, de smaken doen het ook nog eens heel goed samen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de broccoli in roosjes, kook 3 min. en laat uitlekken. Leg de aardappelschijfjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak 5 min. in het midden van de oven. Snijd ondertussen de zalm in een gelijk stuk per persoon en halveer de tomaten.
Neem de bakplaat uit de oven. Verdeel de broccoli, zalm, tomaten, asperges, pancetta en oregano over de aardappelen en bak 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven. Halveer de limoen en besprenkel het gerecht naar smaak met limoensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rest van de limoen erbij.
Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat
Dit ovengerecht ziet er niet alleen waanzinnig uit, de smaken doen het ook nog eens heel goed samen.
hoofdgerecht
null personen
581 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de broccoli in roosjes, kook 3 min. en laat uitlekken. Leg de aardappelschijfjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak 5 min. in het midden van de oven. Snijd ondertussen de zalm in een gelijk stuk per persoon en halveer de tomaten.
Neem de bakplaat uit de oven. Verdeel de broccoli, zalm, tomaten, asperges, pancetta en oregano over de aardappelen en bak 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven. Halveer de limoen en besprenkel het gerecht naar smaak met limoensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rest van de limoen erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g broccoli
450 g voorgekookte aardappelschijfjes
2 el traditionele olijfolie
600 g verse zalmfilets
250 g cherrytomaten
350 g verse groene asperges
100 g pancetta
2 tl gedroogde oregano
1 limoen