Romige aardappelen met roodbaarsfilet
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.
Romige aardappelen met roodbaarsfilet
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 bosuitjes
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes roodbaarsfilet
2 bakjes cherrytomaten
1 duopak aardappelschijfjes
250 g verse roomkaas
0 gekleurde peperkorrels, gemalen
1 zak ijsbergsla
6 eetlepels vinaigrette
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter