Romige tomatenpasta met Parmaham
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Parmaham in droge koekenpan in 3 min. krokant bakken. Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Tomaatjes wassen en halveren. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roomkaas door ui roeren en 2 min. meewarmen. Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 min. verwarmen. Penne en saus over vier borden verdelen. Krokante ham erboven verkruimelen.
Romige tomatenpasta met Parmaham
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Parmaham in droge koekenpan in 3 min. krokant bakken. Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Tomaatjes wassen en halveren. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roomkaas door ui roeren en 2 min. meewarmen. Tomaatjes erdoor scheppen en nog 1 min. verwarmen. Penne en saus over vier borden verdelen. Krokante ham erboven verkruimelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne rigate
250 g Parmaham
2 uien
2 el olijfolie
2 doosjes cherrytomaten
250 g verse roomkaas
0 gekleurde peperkorrels