Roodbaars met gele curry
Aan de slag
In kommetje currypasta mengen met limoensap, gember en vissaus. Roodbaars met currymengsel bestrijken en, afgedekt, maximaal 20 min. op kamertemperatuur marineren.
Roodbaars op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Vis op schaal of vier borden leggen en basilicum erover strooien. Lekker met pandanrijst met cashewnoten en salade met mango.
Roodbaars met gele curry
hoofdgerecht
null personen
175 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
In kommetje currypasta mengen met limoensap, gember en vissaus. Roodbaars met currymengsel bestrijken en, afgedekt, maximaal 20 min. op kamertemperatuur marineren.
Roodbaars op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Vis op schaal of vier borden leggen en basilicum erover strooien. Lekker met pandanrijst met cashewnoten en salade met mango.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje curry
½ limoen
1 eetlepel verse gemberwortel
1 theelepel Thaise vissaus
4 stukken roodbaarsfilet
½ zakje verse basilicum
Dit heb je nodig
barbecue
grilltopper