Roodbaars met gele curry
bewaar
bewaar

Roodbaars met gele curry

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

In kommetje currypasta mengen met limoensap, gember en vissaus. Roodbaars met currymengsel bestrijken en, afgedekt, maximaal 20 min. op kamertemperatuur marineren.

Roodbaars op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Vis op schaal of vier borden leggen en basilicum erover strooien. Lekker met pandanrijst met cashewnoten en salade met mango.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodbaars met gele curry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig