Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.
Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.
Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.
Kip tandoori met kikkererwten en spinazie
Het fijne aan deze Indiase traktatie? Het is supermakkelijk te maken!
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Pel en snipper de ui. Giet de kikkererwten af.
Verhit de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de tandoori masala toe en de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de kikkererwten en spinazie toe en laat op hoog vuur slinken.
Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Schep de yoghurt op het mengsel. Serveer met rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g basmatirijst
400 g kipfilet
1 ui
400 g kikkererwten in blik
3 el zonnebloemolie
1½ el tandoori masala
600 g verse spinazie
150 g Griekse yoghurt