Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
Aan de slag
Peen julienne in zeef overgieten met kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Bosui en koriander door peen julienne mengen. Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta. Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen. Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.
In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken. Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.
Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
bijgerecht
null personen
120 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Peen julienne in zeef overgieten met kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Bosui en koriander door peen julienne mengen. Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta. Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen. Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.
In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken. Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g peen julienne
1 bosuitje
1 eetlepel verse koriander
4 rosbieflapjes à la minute
2 theelepels Thaise rode currypasta
0 roerbakolie
0 vissaus
Dit heb je nodig
gourmetstel
keukentouw