Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
bewaar
bewaar

Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Peen julienne in zeef overgieten met kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Bosui en koriander door peen julienne mengen. Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta. Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen. Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.

In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken. Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig