Japanse rosbiefrolletjes
bewaar
bewaar

Japanse rosbiefrolletjes

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Komkommer wassen en in plakjes snijden. In kom komkommer en dressing door elkaar scheppen. In pan ruim water aan de kook brengen. Paprika schoonmaken, wassen en in lengte in 8 reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken. 2 Bosuitjes in lengte halveren, rest in ringetjes snijden. Aan korte zijde van elk plakje rosbief 2 reepjes paprika en 1 stukje bosui leggen. Plakjes oprollen en vaststeken met cocktailprikker. Van vuur af mie aan kokend water toevoegen en ca. 4 minuten laten staan. In zeef laten uitlekken.In koekenpan olie verhitten en rosbiefrolletjes in 3 à 4 minuten rondom bruin bakken. Bestrooien met zout en peper. Op bord scheppen en met scherp mes schuin doormidden snijden. Aan bakvet 1 eetlepel water, sojasaus en sherry toevoegen en aanbaksels losroeren.Mie over twee borden verdelen. Rosbiefrolletjes ernaast leggen. Saus erover en ernaast schenken. Komkommer ernaast scheppen en ringetjes bosui erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse rosbiefrolletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig