Gebakken rijst met bosui en koriander
bewaar
bewaar

Gebakken rijst met bosui en koriander

35 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Intussen uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In kom eieren loskloppen.

In wok 1 el olie verhitten en losgeklopt ei kort roerbakken, tot ei net gestold maar nog smeuïg is. Roerei op bord scheppen en warmhouden. Ui en knoflook in rest van olie 3 min. zachtjes bakken. Rijst en vissaus erdoor scheppen en rijst nog 5 min. op hoog vuur roerbakken. Korianderblad van steeltjes plukken en fijnhakken. Wok van vuur nemen. Roerei, koriander en bosuitjes door nasi scheppen.

algemeenServeert u deze nasi bij een visgerecht, vervang dan het roerei door roze garnalen. Laat de garnalen de laatste 2 minuten meebakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken rijst met bosui en koriander

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig