Ovenschotel met roomkaas en ham
bewaar
bewaar

Ovenschotel met roomkaas en ham

Met deze romige ovenschotel kom je met gemak aan de twee ons groenten per dag.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Laat de gedroogde tomaatjes uitlekken en snijd in reepjes. Maak de tomaat en courgette schoon en snijd in dunne plakjes. Meng de roomkaas met peper naar smaak. Klop de eieren met roomkaas, peper en zout los.

Leg in de ovenschaal de aardappel, courgette en tomaat dakpansgewijs met daartussen ham en reepjes gedroogde tomaat. Schenk het kaasmengsel erover. Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden.

combinatietipLekker met een groene salade met balsamicodressing.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ovenschotel met roomkaas en ham

Met deze romige ovenschotel kom je met gemak aan de twee ons groenten per dag.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig