Worstjes met saus van zongedroogde tomaten
Aan de slag
Laat de tomaten uitlekken, vang de olie op en houd apart. Snijd de tomaten in reepjes. Verhit 4 el van de olie van de tomaten in een braadpan. Fruit de sjalot en knoflook 2 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en 100 ml water toe en kook het geheel op laag vuur. Breng de saus met de suiker en peper en zout op smaak.
Verhit de olie in de pan en gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de sla met de dressing. Verdeel de worstjes over 4 borden, verdeel de tomatensaus ernaast en serveer met sla en stokbrood.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Worstjes met saus van zongedroogde tomaten
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tomaten uitlekken, vang de olie op en houd apart. Snijd de tomaten in reepjes. Verhit 4 el van de olie van de tomaten in een braadpan. Fruit de sjalot en knoflook 2 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en 100 ml water toe en kook het geheel op laag vuur. Breng de saus met de suiker en peper en zout op smaak.
Verhit de olie in de pan en gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de sla met de dressing. Verdeel de worstjes over 4 borden, verdeel de tomatensaus ernaast en serveer met sla en stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 potje zongedroogde tomaten
2 sjalotten
1 teen knoflook
1 blikje tomatenpuree
1 mespunt suiker
2 el olijfolie
2 schalen varkenschipolata
1 zak gemengde salade
6 el yoghurtdressing
1 stokbrood
Dit heb je nodig
grillpan