Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
Aan de slag
Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min. zachtjes te koken in ca. 1,5 liter water met wat zout. Na 15 min. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere pan water aan de kook brengen. Spinazie toevoegen en na halve min. afgieten. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min. zachtjes te koken in ca. 1,5 liter water met wat zout. Na 15 min. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere pan water aan de kook brengen. Spinazie toevoegen en na halve min. afgieten. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje zongedroogde tomaten
1 eetlepel gedroogde oregano
1 pak mezzelune giganti
1 zak verse bladspinazie
1 zak knoflookbroodjes
1 schaal sla compleet Italiaans