Raviolisalade met kip en rucola
Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Kook de sugar snaps 3 min.
Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes. Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.
Raviolisalade met kip en rucola
Goed Italiaans gevuld met sugarsnaps, romaatjes en bosuitjes.
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Kook de sugar snaps 3 min.
Snijd de kipfilet in reepjes en de bosui in ringetjes. Halveer de romaatjes. Meng de ravioli met de sugar snaps, bosuitjes, romaatjes, rucola en de dressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g ravioli rossi met kaas en basilicum
200 g verse sugarsnaps
300 g gerookte kipfilet
3 bosuien
500 g romaatjes
75 g rucola
100 ml vinaigrette basilico