Roergebakken spinazie met pijnboompitten
bewaar
bewaar

Roergebakken spinazie met pijnboompitten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit ⅜ van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit.

Verhit ⅜ van de olie in een wok en voeg de spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de hamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin. Pers de knoflook boven de spinazie. Voeg het citroensap en -rasp toe en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi de spinazie met de pijnboompitten.

Snijd de tomaten heel fijn. Verdeel de hamburgers over borden en schep op elk de fijngesneden tomaten. Serveer de spinazie en de aardappelschijfjes ernaast. Bestrooi de aardappelschijfjes met zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken spinazie met pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig