Lamskebab met komkommer-muntsalade
bewaar
bewaar

Lamskebab met komkommer-muntsalade

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

In kom marinade roeren van olie, helft van citroensap, knoflook, komijn, mespunt cayennepeper en mespunt kaneel. Lamsboutlapjes elk in 3 lange repen snijden, door marinade wentelen en smaken minstens 10 min. laten intrekken. Komkommer schillen en in dunne plakjes schaven of snijden. Van munt 18 blaadjes apart houden, rest fijnsnijden. In schaal munt, suiker en rest van citroensap door yoghurt roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Komkommer met muntdressing mengen. Grillpan (of koekenpan met antiaanbaklaag) verhitten en repen lamsvlees in 3 min. rosé grillen. Lamsrepen met 3 blaadjes munt zigzaggend aan satéstokjes rijgen. Kebabs op bord leggen en serveren met komkommersalade. Lekker met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamskebab met komkommer-muntsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig