Komkommer-muntsalade
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van ca. 8 mm (brunoise). Snijd de munt fijn en meng met de komkommer. Voeg de olijven toe. Breng de salade op smaak met peper en zout.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de knoflook en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de salade.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Komkommer-muntsalade
bijgerecht
null personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in blokjes van ca. 8 mm (brunoise). Snijd de munt fijn en meng met de komkommer. Voeg de olijven toe. Breng de salade op smaak met peper en zout.
Klop een dressing van de olie, de azijn, de knoflook en de suiker. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
2 takjes munt
½ potje olijven
2 el olijfolie extra vierge
1 el wittewijnazijn
½ teen knoflook
1 mespunt suiker