Griekse wraps
Wraps maken? Deze wraps met kip zijn perfect voor wie op zoek is naar een lichte avondmaaltijd.
Aan de slag
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bestrooi de kip met de kaneel, peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het sap verdampen.
Meng de yoghurt met de komijn, peper en zout. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de ijsbergsla in dunne reepjes.
Verdeel komkommer over de wraps en schep de ijsbergsla en kip erop. Schep hierop wat Griekse yoghurt. Klap één zijkant over de vulling en rol ze stevig op.
Griekse wraps
Wraps maken? Deze wraps met kip zijn perfect voor wie op zoek is naar een lichte avondmaaltijd.
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bestrooi de kip met de kaneel, peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het sap verdampen.
Meng de yoghurt met de komijn, peper en zout. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de ijsbergsla in dunne reepjes.
Verdeel komkommer over de wraps en schep de ijsbergsla en kip erop. Schep hierop wat Griekse yoghurt. Klap één zijkant over de vulling en rol ze stevig op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kipfilet
1 tl gemalen kaneel
2 el traditionele olijfolie
½ citroen
150 g Griekse yoghurt
1 tl gemalen komijn
8 tortillawraps
1 komkommer
½ stuk krop ijsbergsla