Bread & butter pudding met appel
bewaar
bewaar

Bread & butter pudding met appel

50 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. In pan rozijnen met appelsap 5-8 min. zachtjes verwarmen tot rozijnen vocht hebben opgenomen. Appels schillen en in schijfjes snijden. Sneetjes brood diagonaal halveren en besmeren met boter en royaal gemberjam. Sneetjes dakpansgewijs in ingevette ovenschaal leggen, afgewisseld met laagje rozijnen en schijfjes appel. Eieren loskloppen met melk en vanillekwark en over brood schenken. Suiker erover strooien. In midden van oven broodpudding in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken. Broodpudding warm of lauwwarm serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bread & butter pudding met appel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig