Couscous met gehaktsaus en witte kaas
Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!
Aan de slag
Pel en snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Bak in een droge koekenpan het gehakt op een laag vuur rul. Voeg de ui en aubergine toe en bak 3 min. mee.
Roer de tomatenblokjes, het water en mix voor couscous door het gehaktmengsel. Laat 10 min. zachtjes koken. Doe de couscous in de schaal en voeg er het kokend water bij. Laat de couscous 6 min. wellen. Verdeel de couscous over de borden. Schep het gehaktmengsel erop en strooi de kaasblokjes erover.
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Bak in een droge koekenpan het gehakt op een laag vuur rul. Voeg de ui en aubergine toe en bak 3 min. mee.
Roer de tomatenblokjes, het water en mix voor couscous door het gehaktmengsel. Laat 10 min. zachtjes koken. Doe de couscous in de schaal en voeg er het kokend water bij. Laat de couscous 6 min. wellen. Verdeel de couscous over de borden. Schep het gehaktmengsel erop en strooi de kaasblokjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 aubergine
300 g half-om-halfgehakt
400 g tomatenblokjes
500 ml water
20 g mix voor couscoussalade
300 g couscous
500 ml kokend water
150 g witte kaasblokjes