Couscous met gehaktsaus en witte kaas
bewaar
bewaar

Couscous met gehaktsaus en witte kaas

Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Bak in een droge koekenpan het gehakt op een laag vuur rul. Voeg de ui en aubergine toe en bak 3 min. mee.

Roer de tomatenblokjes, het water en mix voor couscous door het gehaktmengsel. Laat 10 min. zachtjes koken. Doe de couscous in de schaal en voeg er het kokend water bij. Laat de couscous 6 min. wellen. Verdeel de couscous over de borden. Schep het gehaktmengsel erop en strooi de kaasblokjes erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met gehaktsaus en witte kaas

Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig