Couscous met witte kaas, spinazie en fruit
Aan de slag
Roer de tuttifrutti in een grote kom door de droge couscous. Schenk het kokende water erover. Laat de couscous 10 min. staan tot al het water is opgenomen. Snipper de sjalot.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 min. zachtjes. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat hem op hoog vuur al omscheppend slinken. Ga door tot al het vocht verdampt is.
Snijd de koriander fijn. Meng de couscous met de koriander en de helft van de kaasblokjes, breng op smaak met peper en zout. Serveer het couscousmengsel met de spinazie ernaast en strooi de rest van de kaasblokjes over het gerecht.
Couscous met witte kaas, spinazie en fruit
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Roer de tuttifrutti in een grote kom door de droge couscous. Schenk het kokende water erover. Laat de couscous 10 min. staan tot al het water is opgenomen. Snipper de sjalot.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 min. zachtjes. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat hem op hoog vuur al omscheppend slinken. Ga door tot al het vocht verdampt is.
Snijd de koriander fijn. Meng de couscous met de koriander en de helft van de kaasblokjes, breng op smaak met peper en zout. Serveer het couscousmengsel met de spinazie ernaast en strooi de rest van de kaasblokjes over het gerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g tutti frutti
300 g couscous
500 ml kokend water
2 sjalotten
1 el traditionele olijfolie
600 g verse spinazie
15 g verse koriander
200 g witte kaasblokjes