Couscous met witte kaas, spinazie en fruit
bewaar
bewaar

Couscous met witte kaas, spinazie en fruit

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Roer de tuttifrutti in een grote kom door de droge couscous. Schenk het kokende water erover. Laat de couscous 10 min. staan tot al het water is opgenomen. Snipper de sjalot.

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 min. zachtjes. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat hem op hoog vuur al omscheppend slinken. Ga door tot al het vocht verdampt is.

Snijd de koriander fijn. Meng de couscous met de koriander en de helft van de kaasblokjes, breng op smaak met peper en zout. Serveer het couscousmengsel met de spinazie ernaast en strooi de rest van de kaasblokjes over het gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met witte kaas, spinazie en fruit

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig