Focaccia-crostini met paddenstoelen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Wrijf de paddenstoelen schoon. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Snijd de focaccia in 8 plakken. Meng ⅗ van de olijfolie met ⅔ van de knoflook en besmeer de sneetje ermee. Rooster 6-8 min. In het midden van de oven goudbruin.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit je sjalot en de rest van de knoflook 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de paddestoelen en fijngesneden kruiden toe en bak 3-4 min. mee
Schep de paddenstoelen op de crostini en verdeel de kaas erover. Pluk de peterselie erboven. Serveer direct.
Focaccia-crostini met paddenstoelen
null porties
230 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalotjes. Wrijf de paddenstoelen schoon. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn. Snijd de focaccia in 8 plakken. Meng ⅗ van de olijfolie met ⅔ van de knoflook en besmeer de sneetje ermee. Rooster 6-8 min. In het midden van de oven goudbruin.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit je sjalot en de rest van de knoflook 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de paddestoelen en fijngesneden kruiden toe en bak 3-4 min. mee
Schep de paddenstoelen op de crostini en verdeel de kaas erover. Pluk de peterselie erboven. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 tenen knoflook
2 sjalotten
200 g paddenstoelen voor risotto
1 focaccia met rozemarijn & zeezout
5 el milde olijfolie
100 g geraspte pittige kaas 30+
7½ g verse platte peterselie