Paddenstoelencrostini
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen en kruiden toe en bak 3 min. mee op hoog vuur. Breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Laat even afkoelen.
Rooster het brood en snijd de sneetjes diagonaal door. Snijd de peterselie fijn. Besmeer met de pesto en verdeel het paddestoelenmengsel erboven. Bestrooi met de peterselie en serveer.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Paddenstoelencrostini
null porties
65 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de paddestoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen en kruiden toe en bak 3 min. mee op hoog vuur. Breng op smaak met peper, zout en het citroensap. Laat even afkoelen.
Rooster het brood en snijd de sneetjes diagonaal door. Snijd de peterselie fijn. Besmeer met de pesto en verdeel het paddestoelenmengsel erboven. Bestrooi met de peterselie en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
200 g paddenstoelen voor risotto
2 el milde olijfolie
1 tl citroensap
8 sneetjes meergranen vloerbroden
7½ g verse peterselie
3 el verse groene pesto