Abrikozen met geitenkaas en spek
bewaar
bewaar

Abrikozen met geitenkaas en spek

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd indien nodig de korst van de geitenkaas en snijd de kaas in 16 stukjes.

Maak de abrikozen tot het midden open en vul met een stukje geitenkaas. Wikkel er een plakje ontbijtspek om en steek vast met een cocktailprikker. Leg de abrikozenpakketjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ca. 10 min. of tot het spek knapperig is.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Abrikozen met geitenkaas en spek

Zachte en zoete vulling in een zoute, knapperige wikkel van spek.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig