Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton
Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!
Aan de slag
Snijd de kaas in plakjes van een ½cm en snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm. Verwijder het vel van de halve worst, halveer in de lengte en snijd in 32 dunne halve plakjes (per 16 porties). Halveer de abrikozen.
Rijg achtereenvolgens een plakje worst, wat rucola, een stukje brie, stukje abrikoos, wat rucola en een plakje worst aan een prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers. Verdeel over een plank.
Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton
Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!
null porties
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kaas in plakjes van een ½cm en snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm. Verwijder het vel van de halve worst, halveer in de lengte en snijd in 32 dunne halve plakjes (per 16 porties). Halveer de abrikozen.
Rijg achtereenvolgens een plakje worst, wat rucola, een stukje brie, stukje abrikoos, wat rucola en een plakje worst aan een prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers. Verdeel over een plank.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g roombrie
75 g Stegeman ambachtelijke batôn worst
8 gewelde abrikozen zonder pit
40 g rucola
Dit heb je nodig
tapasprikkers