Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton
bewaar
bewaar

Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton

Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kaas in plakjes van een ½cm en snijd deze vervolgens in stukken van 2-3 cm. Verwijder het vel van de halve worst, halveer in de lengte en snijd in 32 dunne halve plakjes (per 16 porties). Halveer de abrikozen.

Rijg achtereenvolgens een plakje worst, wat rucola, een stukje brie, stukje abrikoos, wat rucola en een plakje worst aan een prikker. Maak zo ook de rest van de prikkers. Verdeel over een plank.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frans borrelhapje met gedroogde abrikoos & ambachtelijke baton

Wat krijg je als je brie, worst, abrikoos en rucola combineert? Alle gekheid op een stokje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig