Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella
Op zoek naar een borrelhapje dat écht iedereen eet (ook de kids)? Zoek niet verder!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Laat de mozzarellabolletjes op keukenpapier uitlekken. Snijd van de kapjes met kroontjes van de tomaatjes af, laat de kroontjes zitten. Snijd van de onderkant van de tomaatjes flinterdunne stukjes af, zodat ze blijven staan.
Hol met een theelepel de tomaatjes uit. Rol de mozzarellabolletjes door de pesto en stop in elk tomaatje een bolletje mozzarella. Zet de kapjes er weer op.
Zet de tomaatjes op de bakplaat met bakpapier. Verwarm ze ca. 10 min. in de oven tot de mozzarella zacht wordt. Zet de tomaatjes op een schaal en serveer warm.
Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella
Op zoek naar een borrelhapje dat écht iedereen eet (ook de kids)? Zoek niet verder!
null porties
70 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Laat de mozzarellabolletjes op keukenpapier uitlekken. Snijd van de kapjes met kroontjes van de tomaatjes af, laat de kroontjes zitten. Snijd van de onderkant van de tomaatjes flinterdunne stukjes af, zodat ze blijven staan.
Hol met een theelepel de tomaatjes uit. Rol de mozzarellabolletjes door de pesto en stop in elk tomaatje een bolletje mozzarella. Zet de kapjes er weer op.
Zet de tomaatjes op de bakplaat met bakpapier. Verwarm ze ca. 10 min. in de oven tot de mozzarella zacht wordt. Zet de tomaatjes op een schaal en serveer warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 minimozzarellabolletjes
8 Tasty Tom trostomaten
50 g verse rode pesto