Fruitsalade met zabaglionesaus
bewaar
bewaar

Fruitsalade met zabaglionesaus

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Perziken en frambozen over vier mooie coupes verdelen. In pan ruim water aan de kook brengen. In metalen kom eierdooiers met suiker dik en schuimig kloppen. Kom in pan met kokend water hangen en al kloppend met handmixer geleidelijk marsala erbij schenken. Ca. 5 min. blijven kloppen tot luchtige crèmekleurige massa ontstaat die aan garde blijft hangen. Zabaglione over fruit scheppen en direct serveren.

algemeenEen zabaglione is een gebonden schuimige eiersaus van Italiaanse oorsprong. De marsala in deze zabaglione kan vervangen worden door cream sherry of zoete witte wijn.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fruitsalade met zabaglionesaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig