Vanille-citrustaart met krokante bodem
bewaar
bewaar

Vanille-citrustaart met krokante bodem

20 min. bereiden / 50 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 175 ºC voorverwarmen. In keukenmachine bloem, mespunt zout en boter met pulseknop tot kruimeldeeg mengen. Poedersuiker en dooiers toevoegen en kort kneden. Vorm met deeg bekleden. Deeg met bakpapier bekleden en vullen met steunvulling. In oven taartbodem ca. 50 min. bakken tot bodem mooi bruin is. Steunvulling en bakpapier verwijderen en taartbodem laten afkoelen. Intussen grapefruits en sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliesjes uit snijden. Op keukenpapier laten uitlekken. Vanillekwark gelijkmatig over taartbodem uitstrijken en grapefruit- en sinaasappelpartjes erover verdelen. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vanille-citrustaart met krokante bodem

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig