Amandelkrullen met limoencrème
bewaar
bewaar

Amandelkrullen met limoencrème

25 min. bereiden / 10 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eiwitten los en zeef de basterdsuiker en bloem erboven. Voeg de boter en een mespunt zout toe en roer door elkaar tot een soepel beslag. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Schep er 6 el beslag op en strijk met de achterkant van een lepel dun uit tot 6 cirkels van Ø 10 cm. Bestrooi de cirkels met amandelschaafsel en bak ze in 10 min. goudbruin in de oven. Vouw de amandelkoekjes snel dubbel en hang ze over een stok van een pollepel tot ze zijn uitgehard. Roer de mascarpone met 2 el poedersuiker en het sap van 1 limoen tot limoencrème. Schil de andere limoen en de sinaasappels. Snijd het vruchtvlees uit de vliesjes en verdeel over zes bakjes. Schep er 1 el poedersuiker en 1 flinke el limoencrème op. Garneer met de amandelkrullen. Serveer direct.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Amandelkrullen met limoencrème

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig