Druiventaartjes met limoen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de druiven over de bodem van de cakevormpjes. Rasp de schil van de limoen. Klop de eieren met de suiker dik, wit en luchtig. Roer er snel de bloem, de mascarpone, de melk en de limoenrasp door en schenk het mengsel over de druiven. Zet de vormpjes 20-25 min. in de oven. Laat de taartjes even afkoelen en haal ze uit de vorm. Draai ze om, bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer ze lauw.
Druiventaartjes met limoen
nagerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de druiven over de bodem van de cakevormpjes. Rasp de schil van de limoen. Klop de eieren met de suiker dik, wit en luchtig. Roer er snel de bloem, de mascarpone, de melk en de limoenrasp door en schenk het mengsel over de druiven. Zet de vormpjes 20-25 min. in de oven. Laat de taartjes even afkoelen en haal ze uit de vorm. Draai ze om, bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer ze lauw.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g pitloze witte druiven
1 limoen
2 eieren
50 g witte basterdsuiker
50 g bloem
100 g mascarpone
50 ml volle melk
0 poedersuiker
Dit heb je nodig
4 cakevormpjes (Ø 10 cm), ingevet