Druiventaartjes met limoen
bewaar
bewaar

Druiventaartjes met limoen

15 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verdeel de druiven over de bodem van de cakevormpjes. Rasp de schil van de limoen. Klop de eieren met de suiker dik, wit en luchtig. Roer er snel de bloem, de mascarpone, de melk en de limoenrasp door en schenk het mengsel over de druiven. Zet de vormpjes 20-25 min. in de oven. Laat de taartjes even afkoelen en haal ze uit de vorm. Draai ze om, bestrooi ze royaal met poedersuiker en serveer ze lauw.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Druiventaartjes met limoen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig