Pannenkoeken met druivenroom
Aan de slag
Druiven schoonmaken en halveren. Mascarpone losroeren met suiker. Druiven erdoor scheppen, enkele druiven voor garnering achterhouden. Pannenkoeken uitspreiden en met room besmeren. Pannenkoeken dubbelvouwen, over vier borden verdelen en met poedersuiker bestrooien. Pannenkoeken met achtergehouden druiven garneren.
Pannenkoeken met druivenroom
nagerecht
null personen
605 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Druiven schoonmaken en halveren. Mascarpone losroeren met suiker. Druiven erdoor scheppen, enkele druiven voor garnering achterhouden. Pannenkoeken uitspreiden en met room besmeren. Pannenkoeken dubbelvouwen, over vier borden verdelen en met poedersuiker bestrooien. Pannenkoeken met achtergehouden druiven garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g pitloze witte druiven
1 bakje mascarpone
3 eetlepels witte basterdsuiker
4 smulpannenkoeken naturel
0 poedersuiker