Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
Aan de slag
Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
null personen
120 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snoeppaprika's
1 bakje rucola
125 g verse geitenkaas met honing
1 el witte wijn