Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
bewaar
bewaar

Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bovenkant en het puntje van de paprika. Snijd de rucola klein of knip de tuinkers los. Roer de geitenkaas los met de wijn. Meng de helft van de rucola door de geitenkaas. Breng op smaak met peper. Vul de paprika's met behulp van een theelepel met het geitenkaasmengsel en druk de vulling aan. Snijd de paprika's met een scherp mes in plakjes en leg ze naast elkaar op een schaal. Strooi de rest van de rucola erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minipaprika met geitenkaas en rucolakers

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig