Borrelpaprika met blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Borrelpaprika met blauwaderkaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

5 min. bereiden / 10 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.

Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.

Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Borrelpaprika met blauwaderkaas

Onverwacht visite? Dit borrelhapje zet je binnen 15 min. op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig