Kabeljauw met witte-bonenpuree
bewaar
bewaar

Kabeljauw met witte-bonenpuree

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bonen in zeef met koud water afspoelen. In kleine pan bonen met melk, bonenkruid en mespunt zout verwarmen. Bonen met staafmixer of in keukenmachine pureren, eventueel scheutje olijfolie toevoegen. Puree terug in pan scheppen en op laag vuur warmhouden, regelmatig roeren. Kabeljauw droogdeppen en met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kabeljauw hierin in 4 min. per zijde goudbruin en gaar bakken. In wok knoflook in rest van olie fruiten, snijbonen toevoegen en geheel op hoog vuur 5 min. roerbakken. Snijbonen op smaak brengen met zout en peper. Bonenpuree en snijbonen op bord scheppen, kabeljauw ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met witte-bonenpuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig