Groentesoep met kabeljauw
bewaar
bewaar

Groentesoep met kabeljauw

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. In soeppan olie verhitten en soepgroente 2 min. fruiten. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken. Vis toevoegen, soep aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Laatste 2 min. boontjes door soep roeren. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Knoflook boven boter uitpersen en goed doorroeren. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met brood en knoflookboter serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentesoep met kabeljauw

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig