Kabeljauw-hampakketjes
bewaar
bewaar

Kabeljauw-hampakketjes

Doe 'ns gek en leg een vispakketje op de barbecue... Lekker!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet van de snijbonen. Snijd de snijbonen in schuine stukjes van 2 cm. Kook ze in 5 min. in water met zout beetgaar. Giet af, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Schep de rasp, het sap, 2 el olie en de amandelen door de bonen en houd apart.

Snijd de kabeljauw met een scherp mes in 12 stukken. Halveer de plakken ham in de lengte en leg op elke 1/2 plak een stuk vis. Ris de naadjes van de rozemarijn. Snijd de rozemarijn in stukjes en strooi over de vis en ham. Wikkel de ham om de vis en zet vast aan de zijkant met een cocktailprikker.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de pakketjes in 5 min. rondom goudbruin en gaar. Verwijder de cocktailprikkers. Serveer met de bonensalade. Lekker met stokbrood.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw-hampakketjes

Doe 'ns gek en leg een vispakketje op de barbecue... Lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig