Pangasiusfilet met serranoham
bewaar
bewaar

Pangasiusfilet met serranoham

Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.

Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.

combinatietipLekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pangasiusfilet met serranoham

Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig