Spaanse pangasiusfilet
Snel stoofpotje. Lekker met cayennepeper als pittige smaakmaker of kerrie voor de milde variant.
Aan de slag
Snijd de tomaat in blokjes. Schep in een braadpan de bevroren ui, tomaat en de paprika om met de olijfolie. Verkruimel het bouillontablet boven de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes gaar worden. Leg de pangasiusfilet in de saus en stoof de vis met de deksel op de pan in 20 min. zachtjes gaar.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Schep de rijst, vis en groenten op de borden en bestrooi met het amandelschaafsel.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Spaanse pangasiusfilet
Snel stoofpotje. Lekker met cayennepeper als pittige smaakmaker of kerrie voor de milde variant.
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaat in blokjes. Schep in een braadpan de bevroren ui, tomaat en de paprika om met de olijfolie. Verkruimel het bouillontablet boven de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 10 min. zachtjes gaar worden. Leg de pangasiusfilet in de saus en stoof de vis met de deksel op de pan in 20 min. zachtjes gaar.
Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. Schep de rijst, vis en groenten op de borden en bestrooi met het amandelschaafsel.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tomaat
150 g diepvries gesneden uien
150 g diepvries paprikareepjes
2 el traditionele olijfolie
1 kippenbouillontablet
500 g diepvries pangasiusfilets
300 g witte snelkookrijst
2 el amandelschaafsel