Mediterrane vissersstoofpot
bewaar
bewaar

Mediterrane vissersstoofpot

30 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan olie verhitten en uiringen en knoflook 2-3 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree erdoor roeren en 1 min. zachtjes meebakken. Bouillon, 2 el peterselie, saffraan, chilipepertjes en laurier toevoegen. Uimengsel op smaak brengen met mespunt nootmuskaat, zout en (grofgemalen) peper en op laag vuur nog 15 min. zachtjes stoven. Zeewolffilet in grove stukken snijden. Sardines droogdeppen en zeewolf met sardines tussen ui in stoofvocht leggen. Deksel op braadpan leggen en vis in 10 min. zachtjes gaarstoven. Rest van peterselie erover strooien. Lekker met pasta of brood en broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane vissersstoofpot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig