Pepercouscous met lamskotelet
Aan de slag
Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.
Pepercouscous met lamskotelet
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Lamskoteletten met 2 el olijfolie insmeren en tot gebruik afgedekt laten staan. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tomaten en komkommer schoonmaken en in blokjes snijden. Pepers in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Sap met tomatenketchup en rest van olie mengen. Couscous met tomaat, komkommer, pepers en dressing mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Koteletten in grillpan of koekenpan in 5 min. van buiten bruin en van binnen rosé bakken. Couscous met koteletten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes lamskoteletjes
6 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
300 g couscous
4 tomaten
1 komkommer
½ pot groene pepers
½ citroen
5 eetlepels tomatenketchup