Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei
Aan de slag
Eieren in ca. 8 min. hard koken. Eieren laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Intussen in pan met weinig water en zout broccoliroosjes, sugar snaps en aspergetips in ca. 4 min. beetgaar koken. Groente in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Biefstukjes droogdeppen en bestrijken met olie. Biefstukjes in ca. 5 min. rosé bakken. Biefstuk in plakjes snijden. Intussen appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Mierikswortel door dressing roeren. In slakom waterkers en veldsla met helft van dressing mengen. Rest van dressing door groene groente mengen. Sla en groente over vier borden verdelen. Plakjes biefstuk erop leggen en garneren met appel en partjes ei. Lekker met grofgesneden donker volkorenbrood.
Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei
hoofdgerecht
null personen
185 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 8 min. hard koken. Eieren laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Intussen in pan met weinig water en zout broccoliroosjes, sugar snaps en aspergetips in ca. 4 min. beetgaar koken. Groente in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Biefstukjes droogdeppen en bestrijken met olie. Biefstukjes in ca. 5 min. rosé bakken. Biefstuk in plakjes snijden. Intussen appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Mierikswortel door dressing roeren. In slakom waterkers en veldsla met helft van dressing mengen. Rest van dressing door groene groente mengen. Sla en groente over vier borden verdelen. Plakjes biefstuk erop leggen en garneren met appel en partjes ei. Lekker met grofgesneden donker volkorenbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 broccoli
150 g sugar snaps
100 g groene aspergetips
2 struisvogelbiefstukjes
1 eetlepel olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
1 groene appel
½ eetlepel geraspte mierikswortel
1 zakje waterkers
1 zakje veldsla
4 eetlepels knoflookdressing