Champignonsoep met kip, broccoli en mais
bewaar
bewaar

Champignonsoep met kip, broccoli en mais

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignonsoep met kip, broccoli en mais

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig