Champignonsoep met kip, broccoli en mais
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.
Champignonsoep met kip, broccoli en mais
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Pistolets in 8-9 minuten afbakken. In koekenpan olie verhitten. Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken. Broccoliroosjes zo nodig kleiner snijden. Maïs afgieten. In pan champignonsoep en broccoli verwarmen en zachtjes tegen de kook aan houden, tot broccoli beetgaar is. Maïs en kruiden erdoor roeren en nog even meewarmen. Kipblokjes en soep over twee grote kommen verdelen. Serveren met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 meergranenpistolets
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
200 g kipfilet in blokjes
½ zakje panklare broccoli
1 blikje maïskorrels
1 zak verse champignonsoep
2 eetlepels fijne kruiden