Mixed visgrill
Aan de slag
In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Mixed visgrill
hoofdgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 jakobsmosselen
2 tonijnsteaks
200 g zalmhaasjes
8 reuze scampi's
1½ citroen
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
Dit heb je nodig
metalen spiesen
barbecue