Chinese salade met limoendressing
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 ºC en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Kool schoonmaken en in fijne reepjes snijden. Van limoensap, sojasaus en 2 el olie dressing kloppen en met zout en peper op smaak brengen. Van olie 2 el in wok verhitten en tofu in 3 min. bruin en gaar bakken. Tofu uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie verhitten. Kool en peen julienne 1 min. roerbakken. Taugé erdoor scheppen en nog 1 min. roerbakken. Groenten en dressing door elkaar scheppen, over vier borden verdelen en tofu erop leggen. Salade met brood serveren.
Chinese salade met limoendressing
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 ºC en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Kool schoonmaken en in fijne reepjes snijden. Van limoensap, sojasaus en 2 el olie dressing kloppen en met zout en peper op smaak brengen. Van olie 2 el in wok verhitten en tofu in 3 min. bruin en gaar bakken. Tofu uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie verhitten. Kool en peen julienne 1 min. roerbakken. Taugé erdoor scheppen en nog 1 min. roerbakken. Groenten en dressing door elkaar scheppen, over vier borden verdelen en tofu erop leggen. Salade met brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 fougasse de boulogne
1 Chinese kool
2 eetlepels zoete sojasaus
2 eetlepels limoensap
6 eetlepels wokolie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
1 zakje peen julienne
1 bakje taugé
Dit heb je nodig
wok