Champignonroerbakschotel
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af.
Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ca. 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.
Champignonroerbakschotel
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af.
Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ca. 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
3 el olie
1 zak champignon roerbakmix
½ bakje boemboe voor nasi goreng
1 Chinese kool
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid
75 g gezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok