Panna cotta met rood fruit 'ai frutti di bosco'
bewaar
bewaar

Panna cotta met rood fruit 'ai frutti di bosco'

40 min. bereiden / 3 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Vanillestokje in lengte opensnijden en met punt van mes merg eruit schrapen. In steelpan slagroom met vanillemerg en -stokje aan de kook brengen. Suiker al roerend erin oplossen. Room op heel laag vuur nog 5 min. tegen de kook aan houden. Intussen gelatine weken in koud water. Pan van vuur nemen en vanillestokje uit room nemen. Gelatine uitknijpen en al roerend in hete room oplossen. Pan in bak ijskoud water zetten en 5-10 min. laten afkoelen tot room lobbig begint te worden (zo dik als yoghurt). Roommengsel over vormpjes verdelen, afdekken met plasticfolie en 2-3 uur in koelkast laten opstijven.

Kroontjes van aardbeien verwijderen, grote exemplaren halveren. Aardbeien met rest van fruit mengen. Vormpjes uit koelkast nemen en folie verwijderen. Op elk vormpje dessertbord leggen, even schudden, samen keren en panna cotta op bord laten glijden. Fruitsalade rond panna cotta leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Panna cotta met rood fruit 'ai frutti di bosco'

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig