Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
bewaar
bewaar

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen

30 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Citroen schoonboenen, schil fijn raspen en vrucht uitpersen. In diep bord marinade roeren van citroensap en -rasp met 4 el olie. Kalfsschnitzels halveren en tussen twee stukken plasticfolie met deegroller of platte kant van mes nog platter slaan. Schnitzels in marinade leggen, afdekken met folie en (in koelkast) smaken minstens 1 uur laten intrekken. Vlees tussentijds omdraaien in marinade.

Schnitzels uit marinade nemen en laten uitlekken. In koekenpan 2 el olie verhitten en schnitzels in 3-4 min. bruinbakken, halverwege keren. Op bord leggen. Marinade door bakvet roeren en aan de kook brengen. Boter en basilicum erdoor roeren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels in saus leggen en nog 2-3 min. zachtjes verwarmen. Lekker met sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig