Kalfsschnitzels met parmaham
bewaar
bewaar

Kalfsschnitzels met parmaham

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Vlees in de breedte doormidden snijden en met peper bestrooien. Op elk stuk vlees 1 plak ham en 1 blaadje salie leggen. Met cocktailprikkers vastzetten. In ruime koekenpan olie verhitten en hierin schnitzels 1-2 min. per kant bakken. Vlees uit pan nemen en op voorverwarmde schaal leggen. Met zout bestrooien en warmhouden. Achtergebleven bakvet afblussen met marsala. Bouillon erbij schenken. Met houten spatel aanbaksels losroeren. Saus op hoog vuur tot helft laten inkoken. Boter erdoor roeren en laten smelten. Saus over vlees schenken en opdienen.

algemeenHet kalfsvlees kan ook vervangen worden door kipfilet à la minute of kalkoenschnitzels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsschnitzels met parmaham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig