Zoete-aardappelbites met feta en prosciutto di Parma
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelbites met feta en prosciutto di Parma

Het lijkt een toastje maar het is... Zoete aardappel! Zo krijg je met dit fijne borrelhapje ook nog je veggies binnen.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de aardappelen schoon en snijd in schuine plakken van 1 cm dik. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.

Verkruimel de feta over de aardappelplakjes en bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de prosciutto di Parma op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Neem de aardappelplakjes uit de oven en verdeel de prosciutto erover. Snijd de bieslook grof en strooi over de prosciutto. Besprenkel met de crema di balsamico.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelbites met feta en prosciutto di Parma

Het lijkt een toastje maar het is... Zoete aardappel! Zo krijg je met dit fijne borrelhapje ook nog je veggies binnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig