Krokante prosciuttobakjes met aspergetips & buffelmozzarella
bewaar
bewaar

Krokante prosciuttobakjes met aspergetips & buffelmozzarella

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de plakken prosciutto in de breedte. Leg twee plakken prosciutto overlappend in een holte van de muffinvorm, zodat er een bakje ontstaat. Maak zo alle bakjes. Bak de bakjes in ca. 10 min. goudbruin en krokant in het midden van de oven.

Bestrijk ondertussen de aspergetips met de olie. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de aspergetips 2 min. Keer regelmatig.

Laat de buffelmozzarella uitlekken en scheur in 10 stukjes. Halveer de druiven. Verdeel de mozzarella en druiven over de prosciuttobakjes. Leg de asperges erop en besprenkel met de cremaceto en garneer met de tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Krokante prosciuttobakjes met aspergetips & buffelmozzarella

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig