Breseolarolletjes
bewaar
bewaar

Breseolarolletjes

Met deze bresaolarolletjes met manchegopuntjes en cremaceto loopt elke borrel op rolletjes.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de grillpan. Snijd het groen en de bovenkant van de venkelknol, snijd het groen fijn. Halveer de venkelknol in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de venkel in dunne repen.

Besprenkel de venkelrepen met de olie en gril 3-4 min. aan elke kant in de grillpan beetgaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd ondertussen elk manchegopuntje in de lengte doormidden zodat je telkens 2 puntjes krijgt.

Spreid de plakjes Bresaola uit op je werkvlak en leg in het midden van elk plakje achtereenvolgend een beetje venkel, een plukje rucola en 1 puntje manchego. Druk de rand van de Bresaolaplakjes goed aan en steek de rolletjes vast met een cocktailprikker.

Serveer op een bedje van de rest van de rucola, het venkelgroen, de rest van de venkel en manchegopuntjes en besprenkel met de cremaceto.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Breseolarolletjes

Met deze bresaolarolletjes met manchegopuntjes en cremaceto loopt elke borrel op rolletjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig